AkuZone - Klinik for akupunktur, psykoterapi, hypnoseterapi, eft/tft i Holbæk
Hypnose/hypnoterapi:

Vil du holde op med at ryge?
Har du brug for mere selvtillid, eller overskud i hverdagen?
Har du en fobi, angst eller nervøsitet?

NLP- og Hypnoterpi kan afhjælpe disse problemer, samt en lang række andre problemer som: manglende koncentration, manglende selvværd, eksamensskræk, tandlægeskræk, generthed, stress, indlæringsproblemer, jalousi, nervøsitet, samt meget mere - næsten alt kan tages op i hypnose.

Al hypnose/hypnoterapi er selvhypnose, derfor kan kun en person der selv ønsker det hypnotiseres - hvilket betyder at ingen kan tvinges til at gå i hypnose. Hypnose kan sammenlignes med den tilstand man er i, når man dagdrømmer eller falder i staver. Man er fuldstændig bevidst om alt, hvad der foregår, samtidig med at det ubevidste sinds (underbevidsthedens) forestillingsevne arbejder på højtryk.  I den tilstand er det ubeviste sind meget modtagelig for positive forslag og ideer, hvilket kan benyttes til at ændre vaner og uhensigtsmæssige tankemønstre, samt uønskede følelser og adfærdsmønstre. 

Du kan tage alle problemstillinger op i hypnose/hypnoterapi. 
En hypnose/hypnoterapi behandling vare typiske mellem 1 til 1 1/2 time. Vi starter med en grundig samtale, hvor vi finder frem til dit problems kerne, og hvordan du ønsker at have det i stedet for. Herefter guider jeg dig til en dejlig afslappet tilstand, hvor du får adgang til dit ubevidste sinds ressourcer og selvhelbredende kræfter, og dermed har du mulighed for at ændre det problem eller den adfærd, som du ønsker at ændre.

I de fleste tilfælde er en til tre behandlinger nok.
Enkelte bliver problemfri allerede efter én behandling, andre kan have brug for flere behandlinger. Ofte vil man allerede mærke en stor forskel efter første behandling. Ændringen er varig og påvirker dit liv positivt, også på andre områder end du forventer. Du vil opdage, at det forandrer din måde at reagere og handle på, så du bliver den, du gerne vil være, og dermed skabe de positive forandringer, du ønsker.

Hypnose er en hurtig virkende
terapiform.

Hjælp til selvhjælp

Rygning og dårlige vaner kan
afhjælpes med en kombination
af hypnose og akupunktur.

Angst, fobi eller eksamens-
skræk?

Spørgsmål/svar om hypnose

Etiske regler

Certificeret Nlp- oghypnoterapeut.

Uddannet hypnoterapet og hypotisør på Hypnoseskolen
NGH certificeret hypnoterapeuter og hypnotisør
Læs hvad Wikipedia skriver om hypnose