AkuZone - Klinik for akupunktur, psykoterapi, hypnoseterapi, eft/tft i Holbæk
Hypnose er hjælp til selvhjælp

Har du eksamensskræk eller fobier, er hypnose den rigtige hjælp for Dig

Rygning og dårlige vaner:
Din krop har aldrig haft lyst eller behov for at ryge. Før du begyndte med at ryge, var din krop godt tilfreds uden røg, og du gjorde alt uden at ryge. Rygning er kun en dårlig vane og alle vaner kan hurtigt ændres med hypnose. Man kan både fjerne dårlige vaner og skabe gode vaner.

Hovedpine og smerter (psykisk betinget):
Har du tænkt over, at den fysiske smerte, hovedpine eller migræne, som du fik i barndommen eller som dukkede op senere i livet, måske kan skyldes en følelsesmæssig oplevelse, som ligger og er ubearbejdet? Din underbevidsthed forsøger at fortælle dig, at der er noget som ikke er følelsesmæssigt bearbejdet. Din underbevidsthed ikke et klart sprog, så den kan sige til dig med ord. Men underbevidstheden kontrollerer i stort omfang centralnervesystemet og din krop, hvilket betyder, at du får besked via din krop, når der er noget galt.

Koncentration, selvtillid og selvværd:
Har du koncentrationsbesvær, så kan hypnose være en mulighed for at styrke din evne til at koncentrere Dig. Via hypnose kan du finde årsagen, så du igen vil kunne blive koncentreret og fokuseret på de ting, som interesserer dig.

Der er forskel på selvtillid og selvværd. Selvtillid er de ting, du har tilegnet dig igennem, det livet har lært dig - altså den faglige del. Mens selvværd er den person du er, med de holdninger og personlige egenskaber som du har.

Hypnose hjælper dig med at få mere selvtillid og selvværd.

Stress, eksamensskræk m.m.
Du føler dig måske stresset og udkørt. Der er mange ting, du skal nå at lave - hvor skal du begynde, hvor skal du ende og hvordan når du det hele.. tanker som hæmmer dig i, at tænke klart og positivt. Eller du ved, du har læst og studeret - og alt er i orden, men du er så nervøs for, at "klappen" går ned og du intet husker til eksamen.

Med hypnose kan du få ændret, de underbevidste tankemønstre og opfattelser, som hindrer dig i at nå dit mål.